You are here

VaksenDisko

VaksenDisko. Foto: Teatret Vårt.
VaksenDisko. Foto: Teatret Vårt.
Dato: 
Laurdag, oktober 6, 2018 - 21:00
Din epostadresse: 
Sted: 
Plassen
Kommune: 

med DJ-kollektivet Ingen Hensyn
Dansing utløser biofeebackmekanismer i kropp og hjerne: Mer endorfiner, testosteron, oxytocin gjør deg mer glad, mer kåt og bedre på dansegulvet!

Jazzen har hatt nedrigg. Sommervarmen har kjølnet og svigermor har reist hjem. Hverdagsslitsjen har tatt opp igjen sitt utrettelige arbeid på våre kropper og sinn. I grevens tid før livslyset slukkes og vi alle begynner på vår taktfaste marsj mot Skihytta og badeland, relanserer VaksenDisko sin potente motgift.

Tiden er inne for atter å fylle Teatret Vårt med røyk, rytmer og et ruvende berg med dansende mennesker. I foajeen vil du igjen kunne skue utover disse lag med festspente fjes byen vår liker å holde skjult.

Vær der det skjer, vær med på VaksenDisko!

Denne gangen flyr vi også inn en ekte profesjonell. Vi har lenge ønsket oss besøk av selveste Diskobeistet. Endelig har vi lyktes med å røyke denne skapningen ut av hans hi på Harestua. Til vanlig observert på de mest kredible osloklubber og de mest fransøse festivaler, men 25. aug. vil hans tunge og seige lokkerop rulle utover Moldes gater.

De tre foregående Vaksendisko har vært utsolgt ved midnatt. Ta ingen sjanser. Kjøp din gullbillett i dag.