You are here

Speedfriending på St. Hanshaugen

Dato: 
Laurdag, mai 25, 2019 - 13:00 til 16:00
Din epostadresse: 
Sted: 
Knud Knudsens plass, 0171 Oslo, Norge
Kommune: 

I samarbeid med Bydel St. Hanshaugen arrangerer vi Speedfriending på bydelsdagen. Årets tema er "Oppdag nabolaget", og i den forbindelse ønsker vi å gi deg muligheten til å oppdage og bli kjent med hyggelige naboer.

Vi inviterer alle i vi kjenner i bydelen, og for så vidt alle i byen til å være med på årets første ute-speedfriending. Gjør du det samme, så garanterer vi en minneverdig dag i godt selskap!

Vi gjennomfører Speedfriending klokken 13.00 og 15.00. Dette blir på Knudsens plass, helt nederst i parken på St. Hanshaugen.

Naboskap og gode vennskap er noe av det viktigste vi vet om. Derfor startet vi i fjor en stor og sosial hagefest som kommer igjen i år under FUN: Festival Uten Navn 2019, i november startet vi det sosiale løkkefotballaget Oslo United og siden i fjor sommer har vi organisert omlag femti Speedfriending-arrangementer i ti forskjellige byer.

Over tid ønsker vi å bidra til at bra folk møtes og blir kjent med hverandre, og at Oslo og Norge blir en litt mer morsom, sosial og pratsom by, hvor terskelen for at fremmede blir kjent, stadig blir lavere!

Bli gjerne med i gruppa vår på Facebook, hvor det er lettere for alle å holde kontakt og ta initiativ til spillkvelder, vorsj, turer i marka og mye annet mellom arrangementene! Speedfriending Oslo heter den!

- Men hva er, og hvordan fungerer Speedfriending, egentlig?

Vi setter opp langbord og ønsker velkommen! Det kommer mye bra folk, så vi anbefaler å være tidlig ute. De siste sju gangene har vært fullsatte før vi har startet. Vanligvis er vi mellom sytti og hundre deltakere, avhengig av størrelsen på lokalet vi besøker. Denne gangen skal vi være ute, så vi har mye plass å boltre oss på.

Vi forteller litt om opplegget og prosjektet vårt – gjøre verden mer sosial, dra ut på eventyr, arrangere festivaler og ha det gøy mens vi blir kjent med nye mennesker!

Man prater og blir kjent med personen på motsatt side av bordet, og når sju minutter har gått, flytter den ene siden.

Mellom hver samtale presenterer vi et spørsmål som skal besvares i samtalen, for å utfordre alle til å prate om noe utenom jobb, skole og hverdagslige ting.

Vi har en toalett-drikke-lufte-pause etter tre kvarter, og etter pausen så kjører vi på med tre kvarter igjen. Vi oppfordrer alle til å bli igjen etter speedfriendingen, for å fortsette samtalen og for å starte nye, med dem man enda ikke fikk hilst på.

Har du vært med på speedfriending og vil gi innspill til hvordan det var og hvordan det kan bli bedre, så sjekk gjerne ut bit.ly/Spørreskjema.

Vil du introdusere fremmede for hverandre, bli kjent med nye mennesker, lage festivaler og dra ut på eventyr, så sjekk ut - bit.ly/Speedfriendingteam

Hilsen oss i Nordic Vagabonds!