You are here

REDESIGN & OMSØM AV KLÆR med Veronika Svensson Glitsch

redesign re-design klær
Dato: 
Laurdag, februar 1, 2020 - 10:00 til Søndag, februar 2, 2020 - 18:00
Din epostadresse: 
Sted: 
Låven på Gjettum gård
Kommune: 

Har du klær liggende som ikke har rett fasong, men som har et stoff du liker og som ikke er utslitt enda? Da kan du lære å lage helt nye plagg ut av de brukte klærne eller gjøre endringer på klærne slik at de passer deg bedre. Du får veiledning til å få fram dine egne ideer og ønsker. Vi spretter fra hverandre deler av plaggene og setter delene sammen på en ny måte til det plagget vi ønsker å sy eller tilpasser plagget etter egen kropp og stilønsker. Vi jobber med innprøving på egen kropp. Du får veiledning i sømteknikk slik at du får et proft resultat.

Finn fram brukte klær som har litt ulike stoffkvaliteter, noen tykke, noen tynne, noen vevde, noen strikka (jerseystoff eller tykkere strikkeplagg). Det kan også være kjekt å ha med knapper, glidelåser, strikk og liknende som du kanskje trenger til de nye plaggene. Du kan også velge å kombinere de brukte klærne med metervare, ta i såfall med de stoffene du ønsker å bruke.

MÅL: Å lære hvordan man kan bruke gamle klær for å lage nye plagg etter egne ideer. Hvordan modellere på byste kombinert med prøving på egen kropp til plagget begynner å ta form. Hvordan sy plagget med en profesjonell sømteknikk som gir plagget god kvalitet.
Ingen spesielle forkunnskaper kreves. Kurset passer både for nybegynnere og viderekomne innen søm av klær.
1. februar og 2. februar 2020 klokka 10-18 begge dager
Pris: 1400,-
For påmelding og spørsmål, kontakt:

Jorunn Greiff Solli
jorunn@tekstuniverset.no
+ 47 97 123 102
www.tekstuniverset.no