You are here

RED HOT Romjulskonsert

RED HOT Romjulskonsert
RED HOT Romjulskonsert Bjørnsonhuset
Dato: 
Torsdag, desember 27, 2018 - 20:30 til 23:55
Din epostadresse: 
Sted: 
Bjørnsonhuset
Kommune: 

RED HOT Romjulskonsert m gjester

RED HOT
FEAT. HILDE LOUISE ASBJØRNSEN OG HENNING STRANDEN INVITERER TIL JULEKONSERT 2018
Som om et 11 manns sprekt orkester trenger forsterkninger? RED HOT fornyer
seg stadig og er ikke redde for å ta i inn flere sterke lunger og gjøglere for å lage
mer show for pengene. RED HOT’s julekonsert har klart å bli et begrep og en tradisjon etter at det for første gang ble arrangert i Molde romjulen 2011, og har blitt så etterspurt og populært at det definitivt har kommet for å bli. Bandet har nå gleden av å annonsere at det blir
jul også i 2018!

Tredje juledag, den 27. desember, entres Bjørnsonhuset på ny,
og det sparkes i gang kjente og mindre kjente juleklassikere, samt et knippe øvrige låter fra Red Hots etter hvert rikholdige katalog.
Bandet er for anledningen ytterligere forsterket med de lokale stortalentene Malin Dahl Ødegård og Amalie Haugen Øvstedal, som både vil stå for koring og framføre egne solonumre.
Gjestespillet stopper imidlertid ikke der! Ytterligere to profilerte medsammensvorne med lokal tilhørighet vil også glede publikum med sitt nærvær denne kvelden:

Hilde Louise Asbjørnsen slo gjennom med revyduoen “Asbjørnsen og Joh.” tidlig på 2000-tallet, og har siden den gang opparbeidet seg en merittert musikalsk karriére. Hun har gitt ut et titalls plater, vunnet Komipris og TV-konkurranser, og har deltatt i en rekke oppsetninger bl.a. med Riksteatret og på Oslo Nye Teater. Hun var sist å se i høstens sesong av “Stjernekamp” på NRK. Hilde Louise er en allsidig sanger som bandet er svært glade over å ha fått med på laget!

Henning Stranden har i flere år gjort seg bemerket både lokalt og nasjonalt som en musikalsk gjøgler og entertainer av rang. Selv kaller han seg “en sanger med komisk talent”, og det er en treffende beskrivelse – Henning kan synge både ganske stygt og veldig pent, og benytte seg av både sin egen og mange andres stemmer. Få som har sett ham framføre “We Are the World” med det fulle artistgalleriet på plass vil noen sinne glemme det. I samspill med Red Hot vil inntrykket forhåpentligvis bli enda sterkere!