You are here

Mindscapes og Antologi - utstilling.

Til venstre fra: ”Mindscapes” – Synneva Heradstveit – blomst fra ”Antologi” Trine Lotte Krogseth. Alle rettigheter: Heradstveit og Krogseth.
Til venstre fra: ”Mindscapes” – Synneva Heradstveit – blomst fra ”Antologi” Trine Lotte Krogseth. Alle rettigheter: Heradstveit og Krogseth.
Dato: 
Laurdag, februar 27, 2016 - 00:00 til Laurdag, mars 26, 2016 - 12:00
Tema: 
Din epostadresse: 
Sted: 
Aalesunds Kunstforening
Kommune: 

SYNNEVA HERADSTVEIT | MINDSCAPES

Synneva Heradstveit er utdannet ved Bergen Kunsthåndverksskole og Vestlandets Kunstakademi. Heradstveit arbeider med akvarell i stort format, i et minimalistisk formspråk der hun utforsker akvarellfargenes særegne kvalitet og uttrykkskraft.

Hun er opptatt av å skape nærvær uten figurasjon, og har gjennom årene utviklet en palett basert på naturerfaring.

”Eg arbeider i seriar, i eit minimalistisk formspråk, mellom det kvasse og det flytande, lag på lag. Paletten er bygd på naturobservasjon. Akvarellfargane er transparente og har stor lyskraft. Det enkle bildespråket og fargen i seg sjølv kan gi rom for assosiasjonar og individuell tokning.”

TRINE LOTTE KROGSETH | ANTOLOGI

Trine Lotte Krogseth har kunstutdanning fra Bergen og Oslo. Hun jobber med grafiske teknikker, monotypi, tegning og maling. Hun er medlem av Norske Billedkunstnere, Bildende kunstneres Forening Bergen Hordaland, Norske Grafikere,

Nordiska Akvarellsällskapet og Landsforeningen Norske malere.”I utstillingen antologi, blomstersamling, ønsker jeg å synliggjøre det vakre i det enkle. Skjønnhet i farger og linjer har en egenverdi som berører meg positivt. Bildene viser også til blomstenes sårbarhet og styrke, egenskaper vi gjerne oppfatter som uforenlig, men som gjerne er uløselig knyttet til hverandre. ”