You are here

Melodiøs rock på Dødeladen Café

Dato: 
Laurdag, april 27, 2019 - 20:00 til 22:00
Din epostadresse: 
Sted: 
Dødeladen Café
Kommune: 

Helge Gravvold m/band kommer til Innlandet denne helgen! Vokalisten, gitaristen og låtskriveren har gitt ut solide album med pop/rock og viser, og er et kjent navn fra radio og midtnorske konsertscener. Nå får vi endelig høre han i Kristiansund!

OM HELGE GRAVVOLD
Sammen med gitaren, sin trofaste følgesvenn, har han over 30 års erfaring fra norske scener. Han er opptatt av at musikken og tekstene har sjel. Det han gjør må være troverdig og ekte, både for seg selv og for publikum.
Helge Gravvold er født i Trøndelag, men har bodd det meste av sin tid på Nordmøre. Han flyttet til Surnadal i ungdomsåra, og etablerte seg fort i musikkmiljøet i bygda.
- Jeg spilte i ulike band i Surnadal. Jeg var gitarist i "Eksodus", "Black & White" og "Female Crusade" og var en del av duoen "Mo`Betta". I 2003 flyttet jeg til Lyngstad i Eide kommune der jeg har jobbet med musikk hele tiden i litt forskjellige varianter. Jeg etablerte meg etterhvert i et lite studio der jeg fikk konsentrere meg om min egen musikk. Likevel tok det mange år før jeg fant den stilen som jeg følte meg hjemme i, sier Gravvold. Som nå er bosatt på Ørsta.

De siste årene har den rutinerte artisten brukt til låt-skriving og tid i studio sammen med bandet sitt, noe som har resultert i flere populære singler og album med norske tekster der de
fleste er skrevet av hans gode venn Bjørn Tore Brøske. Han har fått god mediadekning på radio og aviser.

Bandet i sin helhet består av:
Helge Gravvold (gitar og vokal)
Erik Vinje (bass)
Magnus Solheim (trommer)
Robin Windsrygg (keyboards)

BILLETTER
CC: kr. 200,- / 150,- for medl. av Innlendingen. Billetter kjøpes via VIPPS/Innlendingen nr. 110372, eller ved inngangen hvis det fortsatt er ledige plasser.
Dørene åpner kl. 19.00 og konserten starter ved 20-tiden. Dødeladen Cafe kan friste med spennende retter, så kombiner gjerne konserten med en matbit i forkant.
Velkommen til en konsert med en forførende miks av rock´n´roll, funky pop og vakre ballader!
Arrangør: Innlendingen