You are here

Konsert med Raindogs Celebrating Tom Waits

Dato: 
Fredag, desember 6, 2019 - 20:00 til Laurdag, desember 7, 2019 - 01:00
Tema: 
Din epostadresse: 
Sted: 
Kjønnøybrygga
Kommune: 

** Herlig! Da blir det jul i år, også! Raindogs kommer tilbake til Kjønnøybrygga! **

VELKOMMEN TIL ÅRETS RØFFESTE JULEKONSERT!
Tom Waits er en kompromissløs kunstner som skaper et unikt musikalsk univers med sin rustne, særpregede røst og originale instrumentering. I sine sanger gir han en poetisk stemme til tapere, uteliggere, prostituerte og andre skakkjørte eksistenser som har havnet på samfunnets skyggeside.

Raindogs Celebrating Tom Waits - Duo tolker Tom Waits på en måte som ingen andre gjør. Den legendariske artistens musikk kanaliseres gjennom Ole Johnny Stensland sin fantastiske stemme og Ole Jonas Storli utrolige traktering av klaveret.

Radarparet har fremført sangene hans siden 1999 og gjør dette med en energi, innlevelse og sjel som gir publikum en opplevelse de aldri vil glemme. Lukker man øynene kan man tro at det er sjefen sjøl man hører buldre fra scenen.

Gjennom flere hundre konserter har Raindogs spredd Waits' «glade» budskap både i Norge og Danmark, De har derfor opparbeidet seg en hengiven fanskare som stadig vokser, og i Kristiansund er det intet unntak! VI GLÆR OSS!

BILLETTER
CC: kr. 250,- / 200,- for medl. av Innlendingen. Billetter kjøpes via VIPPS / Innlendingen nr. 110372, eller ved inngangen hvis det fortsatt er ledige plasser.
Dørene åpner kl. 20.00 og gutta går på scenen ved 21.30-tiden. Hjertelig velkommen til en uforglemmelig, magisk aften med Raindogs!

Følg Raindogs Celebrating Tom Waits - Duo på Facebook:
https://www.facebook.com/Raindogs-Celebrating-Tom-Waits-Duo-109380080410...