You are here

Konsert med Ash & Thorns

Dato: 
Fredag, februar 7, 2020 - 19:00 til 21:00
Tema: 
Din epostadresse: 
Sted: 
Dødeladen Café
Kommune: 

SLIPPER KJÆRLIGHETSSANG UTENOM DET VANLIGE
Ash & Thorns kommer tilbake til Dødeladen samme dag som de slipper "For All You Have Done". Singelen er en kjærlighetssang utenom det vanlige og en hyllest til mødrene i våre liv. To dager før morsdagen gir Ash & Thorns ut låta som en tidlig morsdagsgave til sine mødre. Sangen blir ofte bare kalt Mammasangen og gutta i bandet håper at den kan bli en måte for andre å fortelle moren sin hvor mye hun betyr for dem.

BEHAGELIG OG ETTERTENKSOMT
Disse gutta har blitt sammenlignet med Simon & Garfunkel og The Everly Brothers. Ash & Thorns er et Oslo-basert Americana/Roots band som med to gitarer og mye harmonisering i stemmene viderefører den gamle “Brother Harmony” tradisjonen.

OM ASH & THORNS
Det er de to musikerne Rasmus Dugstad og Rolf Mørck som utgjør gruppa Ash & Thorns. De spiller selvskreven Americana og folk-inspirert musikk, slik den pleide å bli spilt og presentert. Tekstene er tidvis melankolske og sjelegranskende, men gutta byr også på rene gladlåter som i låta Rock ’n’ Roll. Sangene varierer fra det enkle og sarte til svært tekniske låter med raske gitarriff.

Ash & Thorns har lykkes i å finne en samklang man kjenner igjen hos de etablerte gruppene som Simon & Garfunkel og The Louvin Brothers. Referansene til artister som Gillian Welch og The Milk Carton Kids er også tydelige.

Ash & Thorns slapp sin første singel, The Wise Man, i januar 2019.

BILLETTER
CC: kr. 250,-/ 200,- for medl. av Innlendingen. Billetter kjøpes via VIPPS/Innlendingen nr. 110372, eller ved inngangen hvis det fortsatt er ledige plasser. Dørene åpner kl. 18.00 og konserten starter ved 19-tiden. Dødeladen Cafe kan friste med spennende retter, så kombiner gjerne konserten med en matbit i forkant.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/ashandthorns/
SPOTIFY: open.spotify.com/artist/2YKWlLZSwShMn2jdGeKTCp?si=bHMNAE-iSKOYB6__iz4wQQ
INSTAGRAM: instagram.com/ashandthorns
NETTSIDE: ashandthorns.com