You are here

Konsert med Øystein Sandbukt i Kvernes stavkirke

Øystein Sandbukt til Kvernes stavkirke
Øystein Sandbukt Foto: Magnus Skrede
Dato: 
Søndag, juni 16, 2013 - 16:00 til 17:20
Tema: 
Din epostadresse: 
Kommune: 

Spellemannprisnominerte Øystein Sandbukt kommer til Kvernes stavkirke på Averøy, for å spille konsert, 16. juni, kl 16.00.

Øystein Sandbukt, med sin mastergrad i folkemusikk fra høgskolen i Telemark og årelange erfaring innen ulike musikksjangrer, har etterhvert blitt en velrenommert musiker i den norske eliten.
Sunndalingen med gitaren fikk i fjor høst vist frem noen av sine musikalske kvaliteter på Kvernes, som gjesteartist under kirkekonserten "Sjel og evighet". Publikum var tydelig i sin begeistring for hans gitarspill, og får denne gang oppleve han som soloartist.

Denne uka er det stort stemmerettsjubileum ved Gamle Kvernes bygdemuseum, og aktiviteten vil være stor og variert gjennom hele uka. Samme dag som Sandbukt spiller i stavkirka, kan folk først spise seg gode og mette på saltfeskbaill nede på museet, og kanskje finne noe spennende på loppemarked og auksjon, før de tar turen opp i stavkirka, for å kunne finne roen i en av Norges eldste bygninger, til lyden av Sandbukts fortryllende gitartoner.

Dette blir en "heldags" på Kvernes, hvor tradisjon og kulturarv står i fokus.

- SALTFESKBALLDAG, fra kl 11.00 - 16.00
- LOPPEMARKED kl 12.00
- AUKSJON kl. 13.00

Konsertstart i stavkirka: kl 16.00
Billetter: kr. 150,-
(Selges på døra)

Arrangør:
LKC-Arte/ Averøy kulturkafé (konsert) -
Gamle Kvernes bygdemuseum (museumsdag)