You are here

BryggeDANS og BroFEST på Innlandet

Bryggedans og brofest på Innlandet
Bryggedans og brofest på Innlandet
Dato: 
Laurdag, juni 8, 2019 - 21:00 til Søndag, juni 9, 2019 - 02:00
Tema: 
Din epostadresse: 
Sted: 
Dødeladen Café
Kommune: 

Tradisjonen tro blir det bryggedans og herlig stemning v/Dødeladen Cafe på Innlandet i anledning Sørsundbroas bursdagsfeiring. Fish and Chips Band tar oss inn i solnedgangen med nostalgiske rockeriff som får det til å rykke i dansefoten. Værmeldingene varsler sol og selvsagt blir det GRATIS SUNDBÅT. HJERTELIG VELKOMMEN!

Hjertelig velkommen til Sørsundbroas bursdagsfeiring på Innlandet! I år er broa 56 år. Det blir bryggedans, hygge og harmoni på allmenningen ved Dødeladen Café. Fish and Chips Band spiller musikk som får det til å rykke i dansefoten, så ta med deg venner, naboer, kjente og kjære, og kom som du er! GRATIS SUNDBÅT KL 20 - 02!

FISH AND CHIPS BAND
Fish and Chips Band er en norsk pop/rockegruppe fra Kristiansund. Bandet er sterkt inspirert av blant annet The Beatles og The Kinks, og det høres godt på musikken de spiller. Foruten å spille egenprodusert materiale så har de mange coverlåter og "gullkorn" på spillelista - det blir alltid god stemning med denne gjengen.
Medlemmer:
Jarl Idar Hennøen (vokal/gitar/munnspill)
Svein "Koppen" Lauritzen (vokal/bass)
Svein Råket (vokal/gitar)
Geir Saxhaug (vokal/keyboard)
Martin Hermundsli (vokal/trommer)

BILLETTER
CC: kr. 250,- / 200,- for medl. av Innlendingen. Billetter kjøpes ved inngangen eller via Vipps // Innlendingen nr. 110372.
Arrangementet er utendørs, og halvveis i telt, og dørene åpner kl. 20.00. HÅPER Å SE DEG!